Eerste oversteek over het Kanaal?


Om als schipper je grenzen te verleggen heb je geen groot zeiljacht nodig. Wel enige kennis, kunde én een goede voorbereiding. Vaar jij dit jaar voor het eerst (zelfstandig of in vlootverband) naar de Overkant of richting Het Kanaal? Bijvoorbeeld met de Vakantietochten die ook dit jaar weer door de vrijwilligers van De Toerzeilers worden georganiseerd?

Leer tijdens de Zeilen-webinar ‘Eerste oversteek’ op 24 april aanstaande van de experts wat er komt kijken bij een veilige en comfortabele tocht. Van bootuitrusting tot tochtplanning en van koken tot wachtlopen. Een ‘Kanaaldebutant’ deelt zijn eerste ervaringen: heel leerzaam voor jouw eigen voorbereiding op je komende avontuur.

Zeilen-webinar Eerste oversteek Wo 24 april, 20.00 uur M.m.v. Rainier de Groot (De Toerzeilers) en Edwin Lenderink Moderator: Geert Folkertsma

Abonnees van Zeilen krijgen € 5,- korting en betalen € 12,50 i.p.v. € 17,50. Speciaal voor deze webinar krijgen leden van De Toerzeilers deze korting ook. Registreer nu voor de webinar Mijn eerste oversteek. De Zoom-toegang krijg je toegestuurd.