Voordeel voor leden

Voordeel voor leden


Heb je kortings tips voor ons , neem dan contact op via de contact pagina op onze site!

Neem uw lidmaatschapspas mee naar de volgende WINKELS!
 vrolijk 2019  

Toerzeilers die deelnemen aan door de Toerzeilers georganiseerde tochten kunnen korting krijgen op de benodigde kaarten en pilots. De tochtleiding kan hiervoor een afspraak hebben gemaakt.

Toerzeil leden kunnen een Vrolijk Watersportpas aanvragen die gratis verstrekt wordt. Via deze Watersportpas wordt vermeld dat u lid bent van de Toerzeilers. Dan profiteert u altijd van een korting van 10% op het normale assortiment, uitgezonderd aanbiedingen in de winkel te Scheveningen.

Om ook 10% korting te krijgen bij bestellingen vanuit de website van Vrolijk stuur je een email naar Vrolijk met de gewenste artikelnummers met aantal, je naam en adres, en je Toerzeilers lidmaatschapsnummer. Je krijgt dan de artikelen thuisgestuurd met een rekening waarin de korting is verwerkt. Bestel dus niet via de website, maar door een email te sturen naar info@vrolijk.nl met uw gegevens.

Voor verdere informatie ga je naar de website van Vrolijk Watersport.  

 

Op vertoon van je Toerzeilers lidmaatschapspas krijg je 10% korting op het gehele winkel assortiment van de “vrijheid watersport”. Deze korting geldt natuurlijk niet voor de reeds afgeprijsde artikelen. Vrijheid watersport kenmerkt zicht door een groot technisch assortiment in combinatie met uitstekende, vakkundige en persoonlijke service. Het is de bedoeling om in de komende periode naast de korting in de winkel ook specifieke acties via de website voor de toerzeilers te gaan organiseren. 

Vrijheid watersport is gevestigd op de Oud Loosdrechtsedijk 190, 1231 NG Loosdrecht.
 joosten 2021 Op vertoon van je Toerzeilers lidmaatschapspas krijg je  10% korting op het gehele winkel- en website assortiment van Joosten Watersport in Enkhuizen.
 
Deze kortingen gelden natuurlijk niet voor de reeds afgeprijsde artikelen, zeekaarten, boeken, Flexima matrassen en verhuurproducten, hier zit dus geen korting op.
 
Bezoek voor meer informatie de Toerzeilers pagina van Joosten Watersport via een van de onderstaande links: 
 
 

Joosten Watersport is gevestigd op de Compagnieshaven 1, 1601 ZA Enkhuizen. Na overleg met de havenmeester (0228-313353) kun je je boot tijdelijk parkeren in de Compagnieshaven voor een bezoek aan de winkel, die zich op het parkeerterrein van de jachthaven bevindt. Joosten Watersport is zeven dagen per week geopend.

Voor informatie over artikelen kun je een email sturen naar info@joostenwatersport.nl, of bellen met 0228-322376.

 blanken 2021  

Blanken Maritiem Service staat klaar voor Toerzeilers.             

Met veel plezier en gedegen kennis staan wij je bij met advies, levering, inbouw, reparatie en garantie-afhandeling van gerenommeerde merken als Raymarine, Simrad, B&G, Garmin, Navionics en C-Map.

Op vertoon van uw Toerzeilers-pas ontvangt je 10% korting op de door jou aangeschafte apparatuur bij ons. Wanneer je dit ook door ons wilt laten inbouwen, dan maken wij een speciale offerte voor je.

Je bent van harte welkom op de Oude Oppenhuizerweg 93 8606 JD  Sneek, en/of neem een kijkje op de website van Blanken-Maritiem

Tel. 0636025255; email info@blanken-maritiem.nl.

onder_zeil.jpeg

Onder Zeil – Nautische lifestyle geeft u 15% korting op vertoon van je lidmaatschapskaart in de winkel en online. Onder Zeil is gevestigd aan de Voorstraat 34 te Harlingen en te bereiken op telefoonnummer 0517-201190. Op de Website van Onderzeil krijg je een indruk van het assortiment en kun je ook bestellen (kortingsvoorwaarden staan op de website). Onder Zeil is tevens te bereiken via email info@onderzeil.nl. Zie voor de openingstijden de info op de website.

logo abmas

Abma’s Jachtwerf geeft leden van De Toerzeilers 10% korting op service-artikelen voor Yanmar-motoren. Onder service-artikelen wordt verstaan:  Smeermiddelen, Filters, Impellors, V-snaren, Luchtfilters, Pakkingen, Anodes.

Kortom alle artikelen die bij een normale servicebeurt aan je motor worden gebruikt. De korting geldt natuurlijk alleen op vertoon van je geldige lidmaatschapskaart van de Toerzeilers laat zien.

Je vindt Abma’ Jachtwerf op de Hendrik Bulthuisweg 15, 8606 KB te Sneek. De werf is te bereiken op telefoonnummer 0515 – 419065. Zie ook Abma’s Jachtwerf voor de overige services van de werf.

logo ecosave

“U weet natuurlijk dat met ingang van 1 januari 2026 de afsluiter van de uitlaat van uw toilet aan boord verzegeld moet zijn. Daarom is het interessant dat de firma “Ecosave”, leverancier van droogtoiletten in meerdere soorten en maten, ons een korting wil verlenen van 20% op dit assortiment. 

MAXi Boottoilet – Droogtoilet

ecosave_toilet.jpeg

ecosave_functie.jpeg

Direct naar dit product kan hier

U vindt “Ecosave” op de Noorderbaan 25, 8256 PP te Biddinghuizen en is telefonisch bereikbaar op 0321332038 of via de mail info@ecosave.com. Zie ook de website www.ecosave.com voor nadere informatie. (Gebruik de KORTINGS-code  ECOTOER24!  (mét uitroepteken) en uw lidmaatschapsnummer.)”

Direct naar Ecosave kan hier

logo rake rigging
Rake Rigging is je specialist voor touwwerk, lieren, sluitingen en accessoires. Op vertoon van je Toerzeilers lidmaatschap pas krijg je 15% korting op al het Lancelin touwwerkMantagua ledverlichting en alles van Outils Oceans accessoires. Ben je dus op zoek naar nieuwe vallen, een tas voor je nieuwe vallen of signaalverlichting voor op je boot? Neem contact op met Pieter Kok van Rake Rigging.
 
Deze kortingen gelden natuurlijk niet voor de reeds afgeprijsde artikelen.
  

Rake Rigging is gevestigd op de Overleek 7, 1671 GD, Medemblik. Voor informatie over artikelen kun je een email sturen naar info@rakerigging.nl, of bellen met 0625045549.

stentec Bij Stentec, de leverancier van WINGPS, krijg je 15% korting op de software, maar helaas is er geen korting op hardware, voor meer informatie kijk op Stentec
Neem uw lidmaatschapspas mee naar de volgende RESTAURANTS
 Strandpaviljoen Enkhuizen

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuw strandpaviljoen, de verwachting is dat dit in 2025 wordt geopend. Begin 2025 zal duidelijk worden of we weer een kortingsafspraak kunnen maken.

Neem uw lidmaatschapspas mee naar de volgende HAVENS
Michiel de Ruyter haven

NEDERLAND - Vlissingen

Bij Jachthaven Michiel de Ruijter in Vlissingen, krijgen leden in de maanden april, mei, september en oktober ligplaatskorting van 10% of voor 7 nachten worden 5 nachten in rekening gebracht. 

In de Brasserie Evertsen krijgen leden korting voor groepen.

De Ruyterplein 1, 4281 BZ Vlissingen

(0031) 118-414 498 / 06-53 537 181

logo cherbourg port chantereyne home FRANKRIJK - Cherbourg

Bij de jachthaven van Cherbourg Frankrijk, Port Chantereyne krijgen de leden van De Toerzeilers een korting van 20%.

Port Chantereyne is de springplank naar de Kanaaleilanden. Download de Brochure Port Chantereyne

Maria Nives Corda kl

ITALIË - Sardinië

Bij Nauticapinna in Bosa op Sardinië, ontvangen leden van De Toerzeilers 10% korting.

De haven heeft Duits sprekende leiding. Men mag hier op de kant aan boord blijven en zelf werkzaamheden verrichten. 

logo bouregreg marina MAROKKO - Rabat

 Bouregreg marina in Rabat (Marokko): 10% korting.

 Marina de Lagos

PORTUGAL - Lagos

Bij Marina de Lagos ontvangen leden van de Toerzeilers 5% korting

 MARINA PARQUE DAS NAÇÕE LOGO

PORTUGAL - Lissabon

Bij MARINA PARQUE DAS NAÇOES - MARINA EXPO, Lissabon krijgen leden van De Toerzeilers 10% korting 

 alcaidesa marina

SPANJE - Alcaidesa Marina

Alcaidesa Marina heeft een speciale aanbiedingen voor de leden van De Toerzeilers:

  • 10% korting op de prijs van ligplaastsen per dag (tot een maximum van 5 dagen verblijf)
  • 8% korting op jaartarieven voor ligplaatsen 
  • 10% korting op werf tarieven
SPANJE - Lanzarote
Bij Marina Rubicon, Lanzarote op de Canarische Eilanden krijgen leden van De Toerzeilers 10% korting
 

SPANJE - Canarische Eilanden

Bij Marina La Palma op de Canarische Eilanden in Spanje krijgen leden van De Toerzeilers 10% korting

 

SPANJE - Lanzarote

Bij Puerto Calero, op de Canarische Eiland Lanzarote in Spanje ontvangen leden van De Toerzeilers 10% korting

  SPANJE - Lanzarote

Bij Marina Lanzarote op het gelijknamige Canarische Eiland ontvangen leden van De Toerzeilers 10% korting

Buitenlandse havens

Kortingen bij havens zijn vaak via leden verkregen. Sommige recenter dan anderen.

(Check vooraf of de regeling nog geldig is!)

Suggesties, aanvullingen of verbeteringen? Neem contact op neem contact op met het team Ledenvoordelen!